Esteettömyyslauseke

Herman Miller on sitoutunut tekemään viestinnästään esteetöntä. Pyrimme kaikin kohtuullisin tavoin varmistamaan, että verkkosivustomme täyttää verkkosisällön esteettömyysohjeiden (WCAG) 2.0 tasojen A ja AA vaatimukset ja noudattaa soveltuvia esteettömyyslakeja.

Varmistaaksemme osallistavuuden mahdollisimman hyvän tason olemme aloittaneet yhteistyön kolmannen osapuolen digitaalisen esteettömyystuottajan kanssa, joka hallinnoi digitaalista esteettömyysohjelmaamme. Palveluntarjoajan monimuotoiseen esteettömyysasiantuntijoiden tiimiin kuuluu digitaaliseen esteettömyyteen perehtyneitä vammaisia henkilöitä. Tiimi arvioi ja tarkastaa digitaalisia alustojamme jatkuvasti tarjotakseen asiakkaillemme parhaan digitaalisen kokemuksen.

Verkkosivustollamme käytetään alan standardin mukaisia tekniikoita ja hyviksi todettuja ratkaisuja, joiden avulla esteettömyyden taso saadaan käyttäjillemme mahdollisimman korkeaksi. Näihin sisältyvät käytettävyysominaisuudet, kun näkökulmana ovat mm. näytönlukijaa hyödyntävät käyttäjät, vain näppäimistöä käyttävät käyttäjät, näkövammaiset käyttäjät, kuurot tai huonokuuloiset käyttäjät, värisokeat käyttäjät sekä käyttäjät, joilla on oppimisvaikeuksia tai kognitiivisia vammoja, ja ikääntyneet käyttäjät.

Mikäli sinulla on vaikeuksia käyttää digitaalisia alustojamme tai jos haluat antaa palautetta siitä, miten voisimme parantaa verkkokokemustasi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä osoitteessa hmcustomercare@hermanmiller.com.