Takuu

Herman Miller Gaming tiedostaa tarpeen tuotteille, jotka kestävät jatkuvaa päivittäistä käyttöä. Seisomme sataprosenttisesti tuotteidemme laadun takana. Gaming-tuotteillamme on rajoitetuin poikkeuksin 12 vuoden takuu, joka kattaa osat ja työn. Jos tuote korjataan takuuaikana, et siis joudu maksumieheksi!

Herman Miller x G2 Embody

Onko tuolilla takuu?
Kyllä, tuolilla on normaali 12 vuoden takuumme. On kuitenkin tärkeää huomata, että jos tulevaisuudessa ilmenee ongelma, et ehkä saa samankaltaista korvaavaa tuotetta tämän tuotteen rajoitetun luonteen vuoksi. Saat kuitenkin vakioversion Embody-pelituolista.

Takuutiedot löytyvät kokonaisuudessaan täältä:
Herman Miller -takuu

 

Tuotteeni vaatii korjausta, mikä neuvoksi?
Jos tuotteesi takuuaika on voimassa, käänny asiakaspalvelu tiimimme puoleen, joka neuvoo asiassa eteenpäin.

Mistä tiedän, onko tuotteeni takuu vielä voimassa?
Takuuaika vaihtelee tuotekohtaisesti, joten se kannattaa tarkistaa oman tuotteesi kohdalla.

Takuumme on voimassa tuotteen vastaanottopäivästä lähtien, joten suosittelemme tarkistamaan ja laskemaan toimitusvahvistusta koskevasta sähköpostiviestistä, onko tuote vielä takuuajan puitteissa.

Olen lähettänyt korjauspyynnön, mitä seuraavaksi tapahtuu?
Vastaanotettuamme pyyntösi olemme yhteydessä 1–2 arkipäivän kuluessa. Käymme pyynnön läpi kanssasi ja järjestämme tarvittaessa teknikon paikalle.

Kauanko kestää ennen kuin tuote korjataan?
Korjaus tapahtuu yleensä 15 arkipäivän kuluessa pyynnön lähettämisestä ja vahvistamisesta. Korjaukseen vaadituista osista riippuen aika voi myös olla hieman tätä pidempi.