POTENTIAALIASI TEHOSTAMASSA

Todellista suorituskykyä, strategista tukea, enemmän varmuutta: Siinä on ero, jonka parempi suunnittelu tuo pelaamiseesi. Embodysta Aeroniin ja Sayliin, pelituolimme tehostavat pelaajan potentiaalia ja luovat enemmän voiton hetkiä.
AMMATTITASON SUORITUSKYKYÄ

EMBODY-PELITUOLI

Edistyksellinen ristiselän tuki, viilentävää mukavuutta ja kohdistettu paineen jakautuminen: Embodyssa jokainen yksityiskohta toimii yhdessä ja tuo todellista, yksilöllistä suorituskykyä tunteja kestävän pelaamisen ajan.
MONIPUOLISIN TUOLIMME

VANTUM-PELITUOLI

Löydä monipuolisen menestyksen salaisuus Vantumin avulla. Se on luotu yhdessä ammattitason pelaajien kanssa soveltumaan jokaiseen tapaasi pelata—oletpa sitten selailemassa, striimaamassa tai hiomassa etumatkaa.
ERGONOMISEN SUUNNITTELUN IKONI

AERON-PELITUOLI

Aeron-pelituolin palkittu mukavuus tuo pelaajille kilpailuedun kahdeksalla kohdistetun tuen alueellaan, täysin säädettävillä käsinojillaan sekä eteenpäin kallistuvalla istuinkulmallaan, joka mahdollistaa nopeat reaktiot.
ILMEIKÄS JA ERGONOMINEN SUUNNITTELU

SAYL-PELITUOLI

Sayl-pelituolissa yhdistyy reagoiva suunnittelu dynaamiseen tukeen. Se taistelee epämukavuutta ja häiriötekijöitä vastaan niin, että voit uppoutua täysin pelin maailmaan.