TIMTHETATMAN: PAREMPAA PELAAMISTA

Timthetatman ei hyydy. Kestävyytensä ja kilpapeli-innostuksensa ansiosta Tim on luonnollinen valinta yhteistyöhön kanssamme, kun hankimme näkemyksiä tieteeseen perustuvien gaming-tuotteiden seuraavasta sukupolvesta. Juttelimme sisällöntuottajan kanssa siitä, miksi terveys on hänen pelaamisensa keskiössä, sekä mitkä ovat olleet pelivuoden 2021 huiput ja pohjat.

Kirjoittanut : AMANDA KOELLNER Julkaistu: 07/04/2021

Timthetatman tietää pari asiaa kestävyydestä. Hän on striimannut pelaajille ja faneille vuodesta 2012 lähtien – ilman taukoja. Tarmokkuudellaan ja päättäväisyydellään Tim on rikkonut ennätyksiä, saavuttanut vaikuttavia voittoja ja houkutellut innostunutta yleisöä. Jos olet yksi miljoonista, jotka tunnustavat hashtagiä #tatmanarmy, tiedät ettei Tim pysähdy eikä kaunistele asioita live-striimeissään. Striimauksen ja kilpailujen lomassa hän huomioi ”armeijansa” ja vastailee heidän esittämiinsä kommentteihin – todellinen moniottelija siis. Me Herman Millerillä pyydämme usein palautetta luodaksemme, rakentaaksemme, mukauttaaksemme ja parantaaksemme tuotteitamme niin, että ne sopivat paremmin käyttäjilleen. Ryhdyimme innoissamme yhteistyöhön Timin kanssa laajentaaksemme ymmärrystämme pelaajien tarpeista.

Olemme seuranneet Timiä jo usean vuoden ajan ja yllätyimme huomatessamme striimeistä, että Tim omistaa jo Herman Millerin tuotteita. Tiesimme heti, että meistä tulee hyvät ystävät. Olimme imarreltuja, kun Tim hurrasi Herman Miller x Logitech G Embody-gaming-tuolin lanseerauksen yhteydessä. Timin suorapuheisen tyylin tuntien kysyimme hänen ajatuksiaan tuotteistamme ja niiden kyvystä auttaa pelaajia pelaamaan terveellisemmin, pidempään ja paremmin. Lähes vuosikymmenen kestänyttä striimaustaustaa vasten hän ymmärsi optimaalista tukea antavan tuolin tärkeyden.

”Usko pois: kun ikää tulee lisää, alat toivoa että olisit sijoittanut hyvään tuoliin, koska pitkäaikainen istumatyö rasittaa koko kehoa”, Tim sanoo. ”Hankkimalla Embodyn kaltaisen tuolin muutat koko pelikokemuksesi.”

Tim mainitsi, että hän ja muut vankkarakenteiset pelaajat kokevat Embody-gaming-tuolin tukevan mukavasti pelatessa. Yli 30 näköaistin, fysioterapian ja ergonomian ammattilaista osallistui Embody-tuolin muotoiluun, jotta se mukautuisi kaikille ihmisille ja kehoille. Embody-gaming-tuolissa huomioitiin tärkeä palaute pelaajilta, jotka käyttävät tuolia pitkiä aikoja kerrallaan ja voivat tarvita istuimen kallistamista eteenpäin tai jäähdyttävää vaahtoteknologiaa pysyäkseen virkeänä ja skarppina.

”Pitkäkestoisen striimauksen ja istumisen jälkeen tajusin, kuinka tärkeää on käyttää laadukkaita tuotteita ja investoida niihin oman terveyden tähden”, Tim sanoo. ”Siirryttyäni Herman Millerin gaming-tuotteisiin tunsin eron heti.”

Herman Miller panostaa jatkuvasti pelaajille suunnatun tuoteperheen parantamiseen ja kehittämiseen. Suhtaudumme asiaan ikään kuin tuotelaboratoriona ja pyrimme innokkaasti luomaan yhä terveellisempiä ja relevantimpia tuotteita pelaajille. Siksi olemmekin innoissamme yhteistyöstämme Timin ja #tatmanarmyn kanssa. Olemme luoneet palautesilmukan, joka syöttää meille neuvoja, vinkkejä ja ideoita ja auttaa meitä kehittämään yhä parempia gaming-tuotteita. Älä ujostele – jaa ajatuksesi kanssamme.

”Olen erityisen innoissani siitä, että Herman Millerin kaltainen iso yritys välittää pelaajien mielipiteistä”, Tim sanoo. ”Pelaajat tietävät mistä muut pelaajat pitävät, joten heidän antamansa palaute on aitoa.”

Tiesimme, että Tim on käyttänyt Embody-gaming-tuoliaan jo melkoisen pitkään, ja halusimme tietää, miten tuoli on tukenut sisällöntuottajaa ja striimaajaa pelaamisen huippuhetkissä ja pohjamudissa, mitä hän puuhaa vapaa-ajallaan ja millaisena hän näkee pelaamisen tulevaisuuden.

PELAAMISEN JA STRIIMAUKSEN HUIPPUHETKIÄ VUONNA 2021 OVAT OLLEET...

”Warzonen pelaaminen ystävieni kanssa.”
”Valorant-riippuvuuden kehittäminen.”
”Warzonen pelaaminen Luke Combsin kanssa.”

Seuraa Timiä elementissään.

PELAAMISEN JA STRIIMAUKSEN POHJAHETKIÄ VUONNA 2021 OVAT OLLEET...

”Sijoituksen aleneminen Valorantissa.”
”Kuolemaan putoaminen ja häiriöt Warzonessa.”

HULLUIN JUTTU, JOKA ON TAPAHTUNUT STRIIMIN AIKANA...

”Ensimmäinen Fall Guys -voittoni.”

KUN EN STRIIMAA, OLEN YLEENSÄ...

”Kotona perheeni kanssa tai hengaamassa kavereideni kanssa.”

PARAS SAPUSKA LIIAN PITKÄKSI VENÄHTÄNEEN PELISESSION JÄLKEEN ON...

”Meksikolainen chipotle-ruoka.”

JOS EN OLISI AMMATTIPELAAJA, OLISIN...

”Videopelitestaaja.”

VUONNA 2050 PELAAMINEN ON...

”Tunnetumpaa ja vielä parempaa kuin nyt.”

PAREMPI TERVEYS, PAREMPI PELI

Embody-gaming-tuoli on suunniteltu yhdessä pelaajien sekä yli 30 lääkärin ja näköaistin, fysioterapian ja ergonomian ammattilaisen palautteen pohjalta.

”Pitkäkestoisen striimauksen ja istumisen jälkeen tajusin, kuinka tärkeää on käyttää laadukkaita tuotteita ja investoida niihin itsesi ja oman terveytesi tähden. Selkääni ei enää särje, mikä on mahtavaa kun pelaan pitkiä aikoja kerrallaan!”

— TIMTHETATMAN